Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

NO MORE DATING GREEK GUYS!



...λοιπόν, το αποφάσισα!

...με χτύπησε κατακέφαλα σαν κεραμίδα, ενώ άκουγα υπνωτισμένη την χιλιοπαιγμένη κασέτα με τις μαλακίες Νο 32 από τον τύπο απέναντί μου και προσπαθούσα να φανταστώ πώς θα ήταν το σεξ μαζί του... με τέτοιo πρόλογο!!

...θα γραφτώ σε ευρωπαϊκό site γνωριμιών!!! απορώ πώς δεν το σκέφτηκα τόσο καιρό...?!?! αφού δουλεύω με ξένους, ψωνίζω από το εξωτερικό, γιατί να μην πάρω κι έναν άντρα Νορμανδό, Σκωτσέζο, Βίκινγκ, Τυρολέζο, Σλοβένο (που έχω δοκιμάσει κιόλας - πάει το χάσαμε αυτό το κορμί πατριώτες, αλλά δεν την ξαναπατάω!)

...αλλιώς πρέπει να μονάσω και δεν μου πάει καθόλου το κομποσκοίνι... δεν είδατε κοτζάμ ηθοποιά που πήγε και κλείστηκε μέσα, κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά που λένε?! ποιος ξέρει τι τράβηξε?! ποιος ελληνάρας τη μούρλανε?! γι’ αυτό σας λέω... καλύτερα να ζήσω σε κοινόβιο στην Camden Sq παρά στο Βατοπαίδι..

…δώστε μου να πιω βενζίνη και να ανάψω τσιγάρο, με Έλληνα δεν ξαναβγαίνω!

…χάρισμά σας, κορίτσια! εγώ ούτε με προίκα βραχονησίδα στο Αιγαίο δεν τους θέλω…

…το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και οι Ελληνίδες στην ΕΕ, σωστά?! άρα μπορώ μια χαρά να αρχίσω να βγαίνω με ξένους.. δηλ. έχετε την εντύπωση ότι μια έξοδος για νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα, κοστίζει λιγότερο από ένα ταξιδάκι αστραπή στο Λονδίνο με ρομαντικό περιεχόμενο?! ...εδώ οι Ευρωπαίοι άντρες κοντεύουν να γίνουν όλοι Ταϋλανδοί από τότε που ανακάλυψαν τον σεξοτουρισμό, εμείς δεν δικαιούμαστε λίγο ρομάντσο τύπου Τζέην Έηρ?! πρέπει να τρώμε στη μάπα το κακώς εννοούμενο αντριλίκι που έπλεξε με τα χεράκια της κάθε ελληνίδα μάνα στον κανακάρη της?!

Sorry guys!.. αλλά έκαστος στο είδος του και ο Έλληνας στη μάνα του! Ουστ!

13 σχόλια:

koulpa είπε...

τζααα!! :):)
αχαχαχα δημιουργικό οργασμό παρατηρώ τελευταίως.. :):)
.. ε μα βρέστε τα μεταξή σας κορίτσια.. αφού οι μαμάδες φτένε.. :):)
την καλημερα μου :):)

σορολόπ είπε...

...βρε καλώς τον koulpako :))

..πράγματι, είμαι πολύ δημιουργική τον τελευταίο καιρό.. οπότε έχω πάρει αμπάριζα απ' ότι φαίνεται.. χαχαχα

...εγώ δεν έχω να βρω τίποτα.. τη δική μου μάνα την έχω εκπαιδεύσει μια χαρά.. ;) ο αδερφός μου με δυσκολεύει λίγο παραπάνω αλλά πού θα μου πάει.. θα τον στρώσω κι αυτόν :))

...εξάλλου, δεν λένε.. ανάγκα και θεοί πείθονται..; λυπηρόν να πρέπει να απευθυνθείς στην ανάγκη κάποιου για να τον ενεργοποιήσεις θετικά, αλλά είναι μάλλον αναγκαία επέμβαση..

...την καλησπέρα μου!

kakaskimos είπε...

Κατ'αρχάς συμφωνώ με τον κουλπιο. Αν φταίνε οι μανάδες σημαίνει ότι φταίνε/τε οι γυναίκες. Εκτός αν οι άντρες γίνονται μαμάδες.

Επίσης ο σεξοτουρισμός υπάρχει γιατί το σεξ το πουλάνε οι γυναίκες, και στην Ευρώπη και στην Αμερική, και στην Ταϋλάνδη. Οπότε οι άντρες ψωνίζουν εκεί που η αναλογία ποιότητα/τιμή είναι η καλύτερη. Οπως θέλεις να κάνεις κι εσύ, "ψωνίζοντας άντρα".

Καλά ψώνια

σορολόπ είπε...

kakaskimos

..μόνο που αν εγώ αποφασίσω να "ψωνίσω άντρα" δεν θα ψωνίσω 12χρονα και 15χρονα για ένα κομμάτι ψωμί.. θα ψωνίσω κάποιον ισότιμο με μένα.. ενήλικα, υπεύθυνο για τις πράξεις του, με αντίστοιχη αισθητική και τα λοιπά, και τα λοιπά..

..θα συμφωνήσω όμως ότι όταν θέλουμε να ψωνίσουμε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αναλογία "κόστους"/"ποιότητας"... ως γνωστόν η Ελλάδα δεν φημίζεται γι' αυτό..

...καλά κρασιά..

kakaskimos είπε...

Πρόταση: πληρώνω τα έξοδα να πάς στην Ταϋλάνδη. Αν βρεις 12χρονα και 15χρονα προς "αγορα" θα κάνεις τσάμπα διακοπές. Αλλιώς επιστρέφεις τα λεφτά εις διπλούν, οπότε θα κάνω εγώ τσάμπα διακοπές.

σορολόπ είπε...

kakaskimos

...για να μην πετάξεις τα λεφτά σου.. ρίξε μια ματιά εδώ.. ένα από τα πολλά που υπάρχουν στο διαδίκτυο..

Τα τσάρτερ του πληρωμένου έρωτα
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4541572&ct=2

..από τα ΤΑ ΝΕΑ OnLine, δημοσιεύθηκε 17/10/2009

..τώρα αν επιμένεις να με στείλεις ταξίδι.. μπορείς να με στείλεις, σε παρακαλώ στην Κίνα, στην πόλη Γκουιλίν!?!?!

(αντιγράφω από το Γεωτρόπιο)

Η Γκουιλίν (Guilin) είναι μια πόλη εξωτική, μια πόλη-μούσα, που έχει εμπνεύσει εκατοντάδες Κινέζους ποιητές και ζωγράφους. Είναι διάσημη για τη δραματική τοπογραφία των καρστ (σπήλαια) και για τις πολλές μειονότητες που ζουν εδώ, η πολύχρωμη προέλευση των οποίων της προσδίδει μια νότα μυστηρίου, ενισχύοντας τη φήμη της.

Περιλαμβάνεται στα μνημεία Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 2007.

kakaskimos είπε...

Οταν βαζω στοιχημα ειμαι σιγουρος οτι θα το κερδισω. Δεν έβαλα στοίχημα ότι δεν έχει σεξοτουρισμό. Εβαλα στοίχημα ότι δεν έχει σεξοτουρισμο με ανήλικα άτομα (αγόρια και κορίτσια).

Το κείμενο έχει κάποιες ανακρίβειες. Αλλά, ξαναδιάβασέ το.

Ο υπουργος ΠΟΤΕ δεν ειπε οτι πήγε με ανήλικο. Το αντίθετο. Είπε ότι πήγε ΜΟΝΟ με ενήλικες.

Επίσης το πλήθος των ανηλίκων στην Ν/Α Ασία ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ότι είναι το 1/3 αυτών που δουλεύουν στο συγκεκριμένο θέμα. Και δεν λέει Ταϋλάνδη. Λέει Ν/Α Ασία.
Και φυσικά αυτό που δεν λέει είναι ότι στην Ταϋλάνδη (και λιγότερο σε κάποιες άλλες χώρες) η εκμετάλλευση ανηλίκων κυνηγήθηκε όσον αφορά τους ξένους. Οι ντόπιοι εξασκούν το άθλημα ακόμα. Οι Ταϋλανδοί σε πολλά πράγματα είναι σαν εμάς τους Ελληνες. Τους ενδιαφέρει η ΕΙΚΟΝΑ.

kakaskimos είπε...

Μια διόρθωση στο προηγούμενο: δεν υπάρχει σεξοτουρισμός με ανήλικα για αλλοδαπούς. Αυτό νομίζω φάνηκε και απο το υπόλοιπο κείμενο που κατα λάθος το "εστειλα" πριν το τελειώσω.

σορολόπ είπε...

α! …με συγχωρείς, έχεις δίκιο…

…έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένη – ξέχασα την εμμονή σου με την ακρίβεια σε βάρος της ουσίας καμιά φορά – το ότι είσαι ισχυρογνώμων δεν θα το σχολιάσω, είναι το χόμπυ σου...

…ας ανατρέξουμε λοιπόν, στο ιστότοπο του http://www.worldvision.org κι ας διαβάσουμε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο..

THE CHILD SEX TOURISM PREVENTION PROJECT

Combating slavery in the 21st century


/content.nsf/learn/globalissues-stp?Open&lpos=lft_txt_Child-Sex-Tourism

…στο οποίο η Ταϋλάνδη μάλλον αναφέρεται εκ παραδρομής……………………………


…και για να καταλάβω…

…η ένστασή σου είναι ότι η Ταϋλάνδη δεν είναι τουριστικός παράδεισος για παιδόφιλους και όχι μόνο?!(ΧΑ!)?

ή, γενικά ότι δεν υφίσταται θέμα σεξοτουρισμού με εκμετάλλευση παιδιών (ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!)? δηλ. το ότι η Ινδία και η Κένυα αναδεικνύονται σε top προορισμούς για το σεξοτουρισμό με ανήλικα είναι οκ??! (…και ψάξτο μόνος σου αν σου φαίνεται απλά φήμη που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα..)

kakaskimos είπε...

Τα έκανες αχταρμά.

1. Φυσικά και τίθεται θέμα σεξοτουρισμού για παιδιά. Αντιγράφω απο το site που με παρέπεμψες:

World Vision developed a targeted media campaign to deter would-be sex tourist in Cambodia, Costa Rica, Thailand, Mexico, Brazil and the United States.

Κανείς όμως δεν ΦΩΝΑΖΕΙ ότι οι ΗΠΑ είναι παράδεισος για τους παιδόφιλους. Απλά οι τιμές είναι πιο ψηλές από ότι είναι στην Ασία. Στην Καμπότζη μέχρι πρότινος υπήρχε μαγαζί με την επωνυμία Κ15. Το 15 ήταν το πάνω όριο ηλικίας στα άτομα που έβρισκες ...

Στην Ταϋλάνδη "θεωρητικά" έχει κυνηγηθεί η παιδοφιλία. Στο εξήγησα και στο προηγούμενο σχόλιό μου. Οι ξένοι κυνηγιούνται πλέον όταν ψάχνουν παιδιά. Μέχρι πριν απο λίγα χρόνια όταν πιάνανε κάποιον ξένο παιδόφιλο, τον κάνανε ρόμπα, δημοσιεύοντας φωτογραφία του και την καταδίκη σε εφημερίδες της πατρίδας τους. Ετσι το σπορ κόπηκε μαχαίρι. Οι ντόπιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Και το site στο οποίο με παρέπεμψες φυσικά αποκρύπτει ότι οι ξένοι δεν πάνε για τα ανήλικα, αφού κινδυνεύουν να συλληφθούν. Το αφήνουν φλου, ώστε να υπάρχει κατακραυγή συνολικά. Και για το νόμιμο και για το παράνομο.

Αλλά το πρόβλημά σου είναι το

2. Σεξοτουρισμός
Φυσικά και υπάρχει σεξοτουρισμός. Και στην Ελλάδα. Πόσο δύσκολο πιστεύεις ότι είναι να βρεις σκάφος που να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και να έχει ήδη έτοιμη συντροφιά ωραίες γυναίκες συνήθως απο το πρώην ανατολικό μπλοκ?

Το πρόβλημα που έχεις και που έχουν οι γυναίκες είναι ότι οι πρώην ανατολικές και περισσότερο οι ασιάτισες ρίχνουν τις τιμές. Οπότε οι δυτικές δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που έχετε συνηθίσει να βρίσκετε. Και γι αυτό θα καταφύγεις στους αλλοδαπούς.

Και φυσικά δεν μιλάς καθόλου για τον σεξοτουρισμό γυναικών, ευρωπαίων και αμερικανίδων. Που πάνε συνήθως στην Αφρική (αλλά και στην Ταϋλάνδη και την υπόλοιπη Ασία) για να βρουν ωραίους άντρες (στην Αφρική με "προσόντα"). Αλλά ξέχασα. Εσείς αναγκάζεστε. Οι άντρες πάνε επειδή είναι γουρούνια.

Και μια ιστοριούλα για επιβεβαίωση. Λίγο μετά τη γκαρσονιέρα στη Λάρισα είχε γίνει γνωστό ένα "σκάνδαλο" στη Θεσ/κη. Οπου κάποιοι λεφτάδες έμαθαν ότι οι γυναίκες τους κάνανε ταξιδάκια στην Αφρική για να βρίσκουν όμορφη παρέα και εξωτικές παραλίες.

Με τέτοιο μέγεθος σχολίου, θα έπρεπε να το κάνω ανάρτηση.

σορολόπ είπε...

..kakaskimos is back! :))

...βρε δεν πα' να το κάνεις και προκήρυξη?!

...το ότι η παιδική πορνεία με πελάτες δυτικούς τουρίστες έχει τουλάχιστον μια 20ετία που ξεκίνησε στη Ταϋλάνδη.. δικαιολογεί ότι πλέον γίνεται προσπάθεια να ελεγχθεί ΕΚΕΙ.. κάτι που δεν συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ..

...όσο για το "πρόβλημά μου" με το σεξοτουρισμό των ιθαγενών στην Ελλάδα.. να σου πω ότι χέστηκα.. και λίγο θα' ναι..

...τροχονόμος στο πουλί κανενός δεν θα μπω.. πολύ καλά κάνει ο καθένας και αναζητά αυτό που του λείπει.. εγώ αντιθέτως ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ την εύρεση αλλοδαπού συντρόφου ΚΑΙ από τις Ελληνίδες, εφόσον δεν αλληλοκαλυπτόμεθα με τα εγχώρια προϊόντα..

..για να δούμε τώρα θα το καταλάβεις!??!

kakaskimos είπε...

Φαίνεται το ότι δεν σε ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμός των αντρών:

...εδώ οι Ευρωπαίοι άντρες κοντεύουν να γίνουν όλοι Ταϋλανδοί από τότε που ανακάλυψαν τον σεξοτουρισμό, εμείς δεν δικαιούμαστε λίγο ρομάντσο τύπου Τζέην Έηρ?!

σορολόπ είπε...

..ώώχοουυυ... δεν σ' αντέχω άλλο..

...πήγαινε στο δωμάτιό σου να παίξεις Playstation.. και μην ακούσω κιχ!