Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

Ενα ραντεβου στα τυφλα παρακαλω!

… πόση τόλμη και γοητεία πρέπει να διαθέτει κανείς για να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια αποστολή; και καλά, θα μου πείτε, γιατί να επιχειρήσεις εξ’ αρχής ένα τέτοιο εγχείρημα; ας πούμε, γιατί «Αισθάνεσαι τυχερός» που λέει και ο Γκούγκλης και είναι λίγος καιρός που φλερτάρεις με ιδέες υψηλού ρίσκου… αυτές δεν είναι που έχουν και τη μεγαλύτερη απόδοση, αν υποθέσουμε ότι σου κάθονται καλά?! αν υποθέσουμε το αντίθετο, τι είχαμε, τι χάσαμε?! τίποτα ελπίζω…

… εκτός από τους επαγγελματίες του dating, που έχουν πάρει στα σοβαρά το όλο θέμα και αναλώνουν αρκετό χρόνο και κόπο βλ. προφίλ ικανά να σε προσλάβουν ακόμα και στη NASA, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες τα ραντεβού τους να τους φέρουν πιο κοντά στο ταίρι που ψάχνουν – απόψε κιόλας – υπάρχουν κι άλλοι οι «είδα φως και μπήκα» - είναι single, δεν λένε όχι σε μια σχέση, αλλά δεν κόβουν και το λαιμό τους για να τη βρούνε, λατρεύουν το φλερτ, το παιχνίδι με το άγνωστο και την έκπληξη που σου επιφυλάσσει ένα blind date. Όχι πάντα, ωστόσο. Πρέπει να έχουν διάθεση και οι συγκυρίες να το ευνοούν. Είναι ένα από τα παιχνίδια τους και όποτε βαριούνται το αφήνουν και μετά πάλι το πιάνουν, εεε και άμα τους κάτσει ... bingo!!! Γι΄ αυτούς το dating δεν είναι αυτοσκοπός. Νομίζω αυτό το τελευταίο τραβά και τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτούς και τους επαγγελματίες.

Δεν ξέρω αν κατάφερα να κρύψω την προτίμησή μου κατά την περιγραφή μου, αλλά πάντα ανήκα στους δεύτερους, δεν είχα την απαραίτητη προσήλωση στο στόχο που έλεγε και μια γνωστή μου – αν υπήρχε εθνική ομάδα dating είμαι σίγουρη ότι θα έπαιζε βασική ενδεκάδα – γι’ αυτό και τα σκορ μου ήταν πάντα αδιάφορα :))) Ίσως τελικά να έχω προκατάληψη σε λανθάνουσα μορφή με αυτό το είδος γνωριμιών κι έτσι άθελά μου να σαμποτάρω τα ραντεβού... μπααα, όχι την έχω βρει την απάντηση αφού έκανα γεώτρηση μέσα μου… δεν είναι θέμα προκατάληψης... είναι το στημένο τελικά που με χαλάει... εε βέβαια, αφού το παιχνίδι είναι στημένο εξ' αρχής… σε θέλω, με θέλεις, υποφέρω κι υποφέρεις… ναι, εντάξει δεν υπόσχεσαι ποτέ τίποτα και ανά πάσα στιγμή μπορείς να φύγεις με πρόφαση ότι ψυχομαχάει το ροντβάιλέρ σου ΑΛΛΑ ένα τέτοιο ραντεβού έχει πάντα τις εξής δύο εκδοχές [εκτός αν σου κρεμάσει ξαφνικά το σαγόνι με το σερβιτόρο ή τη σερβιτόρα και γίνεις ρεζίλι]: μ' αρέσεις ή δεν μ' αρέσεις, κάτι που πρέπει να αποφασίσεις εκείνη την ώρα για να δώσεις και την κατάλληλη συνέχεια… εεε δεν μ’ αρέσεις!!

Δεν γίνεται να αποφασίσω αν κάποιος μ' αρέσει ενώ γνωρίζει ότι εκείνη την ώρα γίνεται το screening… και ούτε εγώ μπορώ να νιώθω ότι περνάω εξετάσεις… δηλ. εγώ θέλω να δω πώς ξύνεις το αυτί σου ρε αδερφέ, πώς είσαι χαλαρός εκτός κατάστασης εκτάκτου ανάγκης - «ραντεβού», κάτι το οποίο γίνεται τελικά μόνο όταν γνωρίζεις κάποιον ή κάποια στο άσχετο και όχι επί τούτου… εκεί και τότε που δεν έχει περάσει από κανενός το μυαλό να γίνετε ζευγάρι και μετά από αρκετές στιγμές τριβής, ανάβει μια σπίθα και, τέλος, σκάει το πυροτέχνημα στο κεφάλι σου και από εκείνη τη στιγμή ο άλλος κυκλοφορεί με ένα σύννεφο από κόκκινες καρδούλες να τον πλαισιώνει – χαχαχα- και δεν ξέρει ακόμα τίποτα… εεε η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας…

22 σχόλια:

Είδωλο είπε...

Το dating ας μην το συγχεουμε με τον ερωτα, παντα μας ενθουσιαζει η ιδεα του αγνωστου, δευτερον ειναι παντα ωραιο να βγαινουμε απο την καθημερινοτητα μας ειδικα αν ειναι ηθελημενο, και στην τελικη ο τζογος ειναι ενα πραγματικο ναρκωτικο ειτε αυτο αφορα τα χαρτια ειτε τις γνωριμιες... Με την προοπτικη του "τι ειχαμε τι χασαμε.." μπορει να περασεις ενα πολυ ευχαριστο βραδυ, μπορει να δεις εναν ανθρωπο και εναν χαρακτηρα με τον οποιο να μην κολλησετε ουτε για στιγμη, να τον θεωρησεις μαλακα κ.ο.κ. αλλα ολα αυτα που θα σου πει, οι κινησεις που θα κανει και ο τροπος σκεψης και συμπεριφορας του να σε βαλει σε αλλες σκεψεις οπως καθε αποτυχημενο ραντεβου, να αρχισεις να απορεις για σενα... για το αν ειναι δυνατον να υπαρχει και τετοιο κοινωνικο επιπεδο ανθρωπων, πως ειναι δυνατον καποιος να σκεφτεται ετσι, μετα απο ποια ανατροφη καταληγεις ετσι... και αλλα διαφορα ερωτηματα τα οποια κατακλυζουν το χαζο μυαλουδακι μου σε καθε κινηση του αλλου η ατακα η ακομα και λεξη (καθως και η χρηση της) καθως τον εχω απεναντι μου. Απο την αλλη μπορει να σε κανει να αυξησεις την αυτοπεποιθηση του ολο αυτο το παιχνιδι του εσυ να αρεσεις στον αλλο και να προσπαθει να σε κατακτησει να σε κανει να νιωσεις ποθητος και ακομα καλυτερα να νιωσεις οταν θα ριξεις εσυ την χυλοπιτα για διαφορα, ειναι καθαρα μια εγωιστικη κινηση τα περισσοτερα απο τα blind dates ειναι η αυτοικανοποιηση του ΕΓΩ σου, και μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ολη η ζωη μας γυρω απο αυτο κινειται, αυτο ειναι το μεγαλυτερο κινητρο (οπως και για το ερωτημα σου το προηγουμενο για το σεξ).
Το να αναμενεις μεσα σε 2 ωρες να αποφασισεις για το τι θα γινεις με τον απολυτο αγνωστο απεναντι σου νομιζω οτι ειναι χαζο.Αν δημιουργηθει εστω και το πιο μικρο ψειγμα χημειας δινετε ενα ακομα ραντεβου ή στην καλυτερη να οδηγησει απευθειας στο κρεββατι, αλλα πες μου ρεαλιστικα ποσες πιθανοτητες μπορει να εχει μια σχεση που ξεκιναει ετσι?
Ο ερωτας με την πρωτη ματια ειναι ενας ευφημισμος για την λεξη "καυλα", ο ερωτας ξεκιναει αφου εχει δει τον αλλο πως κινειται και πως δρα στον χωρο του, ο ερωτα ξεκινα απο ενα χαδι ενα αγγιγμα, εχω ερωτευτει ανθρωπους (οχι σεξουαλικα, υπαρχει και ο φιλικος ερωτας-δεν μιλαμε με βαση το ζευγαρωμα και μονο) απο το χαμογελο τους, απο τον τροπο που γραφουνε στο χαρτι απο το ποσο ζεστα ειναι τα ματια τους κ.ο.κ. Κατι τετοιο δεν μπορεις να εχεις με καποιον τον οποιο θα συναντησεις για πρωτη φορα και αντε στην καλυτερη να διακρινεις στο ματι του την απογνωση και την διψα για επαφη, 2 διψασμενοι μαζι δεν σημαινει οτι θα βρουν νερο γρηγοροτερα, ο καθενας απο εμας πρεπει να κανει μονος του το προσωπικο του ταξιδι για να βρει την "πηγη" κι αυτο που για σενα μπορει να ειναι πηγη, μπορει εσυ να μην εισαι πηγη γι αυτον αλλα σημασια εχει να δεις πως ειναι να υπαρχει μια αυρα ερωτισμου γυρω σου και να δεις πως ο εαυτος σου ειναι ικανος να αναπτυξει τετοια συναισθηματα απο μονος του και οχι βεβιασμενα. *Αυτα απο εμενα...

koulpa είπε...

Παπα.. όταν δηλώσατε στο προηγούμενο ποστ την πρόθεση για το θέμα του παρόντος.. Μου ήρθε σχεδόν αυτούσια η τελευταία σας παράγραφος!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού:):)

σορολόπ είπε...

.. σήμερα, η διάθεση είναι σαχλαμαρίζουσα και έτσι δεν έχει σοβαρά σχόλια από μένα... εσείς γράφτε ότι θέτε :))

...μερικές παρατηρήσεις μόνο πριν βγω στον πηγαιμό για αναζήτηση ανοιχού περιπτέρου μην μείνουμε άκαπνοι όλη μέρα - μα μιλάμε το σακουλάκι του καπνού θα σου τελειώσει ΑΚΡΙΒΩΣ ανήμερα της Παναγίας!!

...νομίζω πώς είναι φανερό σε όλους το σύνδρομο στέρησης του Internet που περνάει o x-oyranoy μας, εμείς θα του σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και θα κάνουμε τι άλλο.... υπομονή! :))))

...ο koulpa μας, άφησε υπόνοιες ότι του πήραμε την μπουκιά εχμμμ.. συγνώμην το σχόλιο από το στόμα... αλλά ποιος φταίει που ιδέες μας κάνουν παρέα και μπερδεύτηκαν!?

..αυτά για την ώρα... φεύγω για την αποστολή μου!

kakaskimos είπε...

Το καλό με τα blind dates είναι ότι γνωρίζεις κόσμο που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γνώριζες αλλιώς. Κι όταν δεις ότι πάει ο νους της στο κακό, πάντα υπάρχει ο αδελφός σου που έχει ξεχάσει τα κλειδιά του και πρέπει να του ανοίξεις ;-)

diva είπε...

Ραντεβού στα τυφλά ε;
χμμ..στα φανερά να δεις το δυσβάσταχτο σοκ!
Στα τυφλά τουλάχιστον υπάρχει ένα..σασπένς, κάτι!

σορολόπ είπε...

kakaskime [μα τι nick είναι κι αυτό βρε παιδί μου?! κάθε φορά που πάω να το γράψω... τι να σου πω... ντρέπομαι :)))]

...συμφωνώ ότι γνωρίζεις κόσμο που αλλιώς δεν θα γνώριζες ποτέ - αλλά μήπως υπάρχει λόγος που δεν θα τους γνώριζες ποτέ?! :))

σορολόπ είπε...

diVa μου, εντάξει, σηκώνω τα χέρια ψηλά, με τρόμαξες αρκετά :)) άσε που στα φανερά ραντεβού είσαι και πιο "στριμωγμένη", εννοώ δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα με ένα αθώο ψεμματάκι ;)

kakaskimos είπε...

Τι έχει το nick μου? Γιατι ντρέπεσαι?

Φυσικά και υπάρχει λόγος που δεν θα γνώριζα αυτά τα άτομα. Γιατι ως kakaskimos μου γνωρίζουν αντίστοιχης εμφάνισης γυναίκες. Το κακό όμως με αυτές τις γυναίκες δεν είναι η εμφάνισή τους. Αλλά το ότι δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να πουν. Αν μπορούν να μιλήσουν. Κι αν μιλήσουν να μην έχει κάθε πρόταση και κάποιο ζώδιο μέσα. Η να μην ψάχνουν απεγνωσμένα ένα μ@λ@κ@ για να στεφανωθούν και να κάνουν παιδιά.
Η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Χρειάζεται ολοκληρο post, να μην πω ολόκληρο site με δικό του server

σορολόπ είπε...

..έλα βρε kakaskime, δες και μόνος σου, κάθε φορά που το προφέρεις δεν είναι σαν να έβαλες καυτή πατάτα στο στόμα?! χαχαχα

..άσε που αν υποθέσουμε ότι περιγράφει την πραγματική σου εμφάνιση είναι ρατσιστικό!! - δεν διακρίνουμε τους άλλους με βάση τα ελαττώματά τους..

στο θέμα μας, με εκπλήσσεις με αυτά που λες.. γιατί συνήθως οι άνθρωποι με κακή εμφάνιση έχουν αναπτύξει την προσωπικότητά τους ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον των άλλων.. άσε που σήμερα με τόσα μέσα στη διάθεσή μας, δύσκολα να βρεις πραγματικά άσχημο άτομο, είτε θα έχει κάποιο γενετήσιο ελάττωμα είτε θα αδιαφορεί πλήρως για την εμφάνισή του..

όσο για το ποστάκι.. γράψτο ντε.. μην βαριέσαι :))

kakaskimos είπε...

Δεν είναι ντροπή να είσαι άσχημος. Ακόμα και kakaskimos. Προτιμώ να βλέπουν οι άλλοι πρώτα τα αρνητικά μου. Να μην έχουν εκπλήξεις αργότερα.

"γιατί συνήθως οι άνθρωποι με κακή εμφάνιση έχουν αναπτύξει την προσωπικότητά τους ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον των άλλων"
Δεν είπα ότι όλες ήταν 'κακής εμφάνισης' (ασε που έχω και περίεργα γούστα). Δεν είναι φανερό ότι αν είχαν αναπτύξει την προσωπικότητά τους, δεν θα ήταν μόνες? ...

Και για να μη νομίσετε ότι είμαι μισογύνης, ένα κουίζ:
Γιατι οι άντρες πάνω απο 35 μοιάζουν με τις δημόσιες τουαλέτες?

σορολόπ είπε...

Ευτυχώς, η εμφάνιση δεν αφήνει περιθώρια για άσχημες εκπλήξεις αργότερα... ότι βλέπεις, παίρνεις.. κάτι που δεν συμβαίνει με το χαρακτήρα..

"Δεν είναι φανερό ότι αν είχαν αναπτύξει την προσωπικότητά τους, δεν θα ήταν μόνες?"

...άουτς! αυτό ήταν αγκαθάκι.. δηλ. πιστεύεις ότι οι γυναίκες που είναι μόνες δεν έχουν αναπτύξει την προσωπικότητα τους και γι' αυτό δεν τις "επιλέγει" κανείς?!

..τι ρατσισμός είναι αυτός πάλι με τους ανθρώπους που δεν έχουν σύντροφο?! δηλ. σύμφωνα με τη θεωρία σου, για να είσαι μόνος/η πρέπει να μην σε θέλει κανείς! μα τι λες τώρα?!

Δυστυχώς δεν είσαι αρκετά παρατηρητικός μάλλον, διότι το πιο εύκολο πράγμα είναι να "έχεις κάποιον" σήμερα και οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε ένα σωρό συμβιβασμούς ή άλλα τεχνάσματα για να αποφύγουν το στιγματισμό του "μόνου"...

Ας μάθω τώρα και γιατί οι άντρες πάνω από 35 μοιάζουν με τις δημόσιες τουαλέτες... αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν αρκεί το ανεκδοτάκι για διαλύσει τις όποιες υποψίες μισογυνισμού μου δημιουργήσατε...

kakaskimos είπε...

Πρώτα το ανεκδοτάκι:
Οι δημόσιες τουαλέτες είναι είτε κατειλημμένες, είτε χεσμένες ...
(μιλάμε για ελληνικές δημόσιες τουαλέτες)

Οσο για το μισογυνης. Δεν είπα ότι οι γυναίκες είναι μόνες επειδή δεν έχουν αναπτύξει την προσωπικότητά τους. Εξάλλου ότι ισχύει για τις γυναίκες ισχύει και για τους άντρες. Εκτός αν είμαι μισάνθρωπος :p

Δεν είπα ότι είμαστε μόνοι επειδή δεν έχουμε αναπτύξει την προσωπικότητά μας. Συμφωνώ με αυτό που λες. Είμαστε μόνοι απο επιλογή. Και ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες.

[μια σημείωση για την επιλογή:
Είμαστε μόνοι μας γιατί ψάχνουμε κάτι παραπάνω απο αυτό που 'μπορουμε'. Που μας αναλογεί. Σε όποιο επίπεδο θέλει ο καθένας να κάνει την υπέρβασή του. Είτε στην εμφάνιση, είτε στο 'κοινωνικό status', είτε σε μορφωση, είτε ... (βάλε ότι νομίσεις).
]

Και τέλος, η εμπειρία μου απο τα blind dates, μου λέει ότι το μόνο κριτήριο των περισσότερων που θα σου γνωρίσουν 'κάποιον/α' είναι η εμφάνιση.
[δεύτερη σημείωση
Και είτε πρόκειται για blind date είτε για 'κανονική γνωριμία' το πρώτο πράγμα που κοιτάνε άντρες και γυναίκες είναι η εμφάνιση.
]

Και υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να κόψεις τη διάθεση οποιουδήποτε να σου γνωρίσει κάποια/ον. Η ερώτηση: "γιατί πιστεύεις ότι θα ταιριάξουμε?"

Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει να γράφω το post που με τσίγκλισες να γράψω.

σορολόπ είπε...

... kakasxime μου, δυστυχώς αυτό συμπεραίνει κάποιος αν διαβάσει αυτά που έγραψες... για το δικό σου καλό, ελπίζω να μην είσαι ούτε μισογύνης, ούτε μισάνθρωπος :)

…κρατώ την παρακάτω φράση σου γιατί πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, δηλ. έβαλες σε μια πρόταση ένα σωρό ημιτελείς σκέψεις που στριμώχνονται μέσα στο κεφάλι μου...

«Είμαστε μόνοι μας γιατί ψάχνουμε κάτι παραπάνω απο αυτό που 'μπορούμε'. Που μας αναλογεί.»

Κάνει και θαυμάσιο θέμα για ποστάκι, μια και πήρες φόρα τώρα… γράφε εσύ, να σχολιάζω εγώ, έτσι για αλλαγή..

Όσο για την εμφάνιση, σίγουρα παίζει το ρόλο της στην αρχή, δεν μπορεί να περιμένεις από κάποιον να εκτιμήσει με την πρώτη τα πνευματικά ή τα ψυχικά σου χαρίσματα... και πιστεύω ότι μια παραμελημένη εμφάνιση είναι το ίδιο άσχημη με μια παραμελημένη ψυχή ή ένα κοιμισμένο πνεύμα… είναι το πρόσωπο που δείχνεις προς τα έξω και ως τέτοιο πρέπει να το φροντίζεις...

Οι τρίτοι, συνήθως παρασύρονται από τα αισθήματά τους για σένα, και στην προσπάθειά τους να σε ζευγαρώσουν με κάθε τίμημα – χαχαχα – σπάνια έχουν σκεφτεί αν και γιατί ταιριάζεις με τον/την κάθε υποψήφιο/α...

kakaskimos είπε...

Κάποιες γυναίκες θεωρούν ότι ειμαι μισογύνης. Μισάνθρωπος καμμία/κανείς (τουλάχιστον δεν μου το έχει πει).

Οσο για τους ανθρώπους που παρασύρονται απο τα αισθήματά τους.

Μερικούς τους απομάκρυνα, απο το είδος των ανθρώπων που μου γνώρισαν. Και φυσικά υπήρξαν και οι "καλές" εκπλήξεις. Χωρίς να σημαίνει ότι πέτυχαν το σκοπό τους. Τουλάχιστον είχαν ένα καλό λόγο που θεωρούσαν ότι ταιριάζαμε ...

Οσο για τα αθώα ψεμματάκια για τα οποία μίλησες παραπάνω μιλώντας προς την diva. Εχεις σκεφτεί πως θα νοιωσει ο άλλος όταν του πεις ένα αθώο (και συνήθως χαζό) ψεμματάκι?
Ουσιαστικά του λες και ότι δεν σου αρέσει και ότι τον θεωρείς αρκετά χαζό ώστε να πιστέψει π.χ. "δεν είμαι σε φάση αυτή την εποχή". Μα τότε κυρά μου γιατι τον συνάντησες?
Αυτά για τα "αθώα" ψεμματάκια.

Αν και μάλλον μπηκα στη μαύρη λίστα ...

σορολόπ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι φλερτάρεις επικίνδυνα με τη μαύρη λίστα :) αλλά δεν μπήκες στη μαύρη λίστα με τη μπιρίμπα, δεν μπήκες με τον μισογυνισμό που σου ξέφυγε... τώρα θα μπεις?! :)) με υποτιμάς.. ;)

...θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός ή ικανός ώστε να μην χρειάστηκε ποτέ να καταφύγεις σε κατά συνθήκη ψεύδη.. και δηλ. εσύ τι αντιπροτείνεις σε αυτή την περίπτωση!?

...να πετάξεις στα μούτρα του άλλου την απόρριψη και να σηκωθείς να φύγεις κύριος!?

...προσωπικά, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και την αλήθεια όταν όμως ο άλλος ήθελε να την ακούσει..

kakaskimos είπε...

Εσυ θα ήθελες να ακούσεις την αλήθεια ή το ψέμα? Αυτή την ερώτηση απάντησα, και συνειδητοποίησα ότι τα κατά συνθήκη ψεύδη συμφέρουν αυτόν που τα λέει κι όχι αυτόν που τα ακούει.

Οπως προτιμώ να μου πουν την αλήθεια, έτσι λέω κι εγώ την αλήθεια.

Κι ας έχει ως αποτέλεσμα μερικές φορές να γίνομαι ακόμα πιο άσχημος...

Πάντως τα blind date, όχι τα internetικά, αλλά αυτά που σου κανονίζουν οι φίλοι/ες σου, είναι πολύ καλά. Βλέπεις το πόσο σε εκτιμουν.

σορολόπ είπε...

Εγώ στην ίδια ερώτηση πάντως απαντώ ότι θα προτιμούσα την αλήθεια με κομψό τρόπο.. τώρα αν η κομψότητα δεν είναι το φόρτε του άλλου, είμαι μια χαρά και με ένα κατά συνθήκη ψέμα... :)

Σε αυτό που είπες για τους φίλους πάλι, δεν συμφωνώ... εάν έχεις αμφιβολίες για την εκτίμησή τους τότε κακώς είναι φίλοι σου... εγώ βλέπω περισσότερο την ανάγκη τους να σε δούνε "καλά" με τα δικά τους κριτήρια και πολύ συχνά με τη λογική "έλα μωρέ... μόνη εσύ, μόνος αυτός, τι έχετε να χάσετε?!" ... η ησυχία σου, δεν είναι ικανοποιητική απάντηση..

kakaskimos είπε...

Κομψά, δεν σημαίνει ψέμα.
Τόσο κακό είναι να πεις:
"Πέτρο, Κώστα, Κική, Μαρία, καλά να περνάς, και να βρεις αυτό που ψάχνεις".

Δεν είπα ότι πρέπει να τους ζητάς να σου κανονίζουν blind dates για να δεις πόσο σε εκτιμάνε. Λέω ότι είναι παράπλευρο κέρδος.
Αν πραγματικά σκέφτεσαι τον άλλο πρέπει να σκεφτείς και το αν θα τον "χαλάσει" αυτός/ή που θα του γνωρίσεις.

σορολόπ είπε...

"Πέτρο, Κώστα, Κική, Μαρία, καλά να περνάς, και να βρεις αυτό που ψάχνεις".

..αυτό είναι επίλογος.. προηγείται το κομμάτι που εξηγείς ότι δεν είσαι εσύ αυτό που ψάχνει..

...πάντως έχω καταλήξει ότι είτε ιντερνετικά είτε φιλικά τα blind dates δεν ταιριάζουν καθόλου με την ιδιοσυγκρασία μου.. στο κάτω-κάτω οι φίλοι μπορούν κάλλιστα να οργανώσουν μια ομαδική έξοδο ή συγκέντρωση όπου μπορείς να γνωριστείς με κάποιον/α χωρίς να πρέπει να υποστείς την αμηχανία του τετ-α-τετ με έναν άγνωστο..

kakaskimos είπε...

Ακριβώς. Αντί να πεις ένα ψέμα, γράφεις τον επίλογο και τελειώνετε. Αν φυσικά δεν σου κάνει, και δεν θες να τον ξαναδείς.

Οσο για το αν σου κάνουν τα blind dates. Είναι πως θα το δεις. Αν ξεκινήσεις με σκοπό να γνωρίσεις ένα άτομο και να διασκεδάσεις, περνάς καλά. Ε, δεν είναι και για χόρταση. Μια φορά στο τόσο είναι μια καλή δόση.

σορολόπ είπε...

...μάλιστα

..το βγάλαμε το μεροκάματο του blogging και σήμερα :))

εύχομαι καλό απόγευμα!

kakaskimos είπε...

Καλό απόγευμα