Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Βαλκανικη αναμετρηση

vs.


…σημειώσατε 2

αχ βρε Ιμπραΐμ… μας έσκισες τα δίχτυα και την καρδιά με αυτό το γκολ...

[..το άλλο γκολ δεν θα το σχολιάσω μιας και έμοιαζε με ελληνο-σουηδικός τσάμικος..]

12 σχόλια:

Είδωλο είπε...

δεν περιμενα τετοιο ποστ απο εσενα
εχω μεινει

σορολόπ είπε...

x-oyranoy

χαχαχαχα... γιατί καλέ!?

..αα την Εθνική την παρακολουθώ στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.. όπως βλέπω και Ολυμπιακούς και το Ρολάν Γκαρός (φέτος το έχασα, νόμιζα ότι άρχιζε αργότερα...)

itelli είπε...

Ίσα-ίσα που το 2ο γκολ είναι πιο ευκολοσχολίαστο (τουλάχιστον απο ψυχοκοινωνικής πλευράς) : έχεις τρια μαϊμούδια, έναν άνθρωπο κ μια μπάλα. Το πείραμα ξεκινάει με τον άνθρωπο να κλωτσάει την μπάλα, κ το ζητούμενο είναι να παρατηρήσεις την συμπεριφορά των μαϊμούδων.

Από το συγκεκριμένο πείραμα, συμπεραίνουμε έυκολα πως όταν τα μαϊμούδια δουν μπάλα, δυσκολεύονται να κατανοήσουν την οντότητά της, σε σημείο που να τους τρομάζει κ αντί να μιμηθούν τον άνθρωπο (όσον αφορά το λάκτισμα πάντα), απομακρύνονται όπως απομακρύνθηκαν κάτι "απολίτιστοι" σε κάποιο σημείο του αμαζονίου πριν από κάτι εβδομάδες, όταν τους επισκέφτηκε ένα μεγάλο σιδερένιο κουνούπι απο τον ουρανό.

σορολόπ είπε...

..άουτς!!! itelli

..κατανοώ την απογοήτευσή σου και το θυμό σου - το ίδιο νιώθουν όλοι οι Έλληνες φαντάζομαι - αλλά προτίμησα να εστιάσω στις ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές, έστω κι αν αυτές ανήκουν στον αντίπαλο.. και το δεύτερο γκολ δεν νομίζω ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές..

itelli είπε...

Το πρωτο 25λεπτο ήταν χάρμα. Δεν περίμενα να δω τέτοιο παιχνίδι από την Εθνική.

Όμως, άσχετα απο την απογοήτευση (η οποία, σιγά πια... ένα παιχνίδι είναι), αν την δεις κ την ξαναδεις την σκηνή, νομίζω ότι δεν απέχει κ πολύ από το σχόλιο.

Ενιγουέι, μετά από συνεχή επανάληψη μού ήρθε σαν εικόνα στο μυαλό κ την κατέθεσα ως τέτοια. Ο σκοπός δεν ήταν τόσο η προσβολή όσο η περιγραφή κ ο παραλληλισμός. Αλλά έχεις δίκιο, θα μπορούσα ισως να το εκφράσω κ αλλιώς.

σορολόπ είπε...

itelli

..καλέ με παρεξήγησες :) αλίμονο τώρα αν λογοκρίνουμε και τα συναισθήματά μας.. απλώς κατάλαβα ότι ήσουνα απογοητευμένος και σε δικαιολόγησα..

..να το εκφράζεις όπως το νιώθεις για να έχει και αξία αυτό που λες..

koulpa είπε...

xaxa δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο.. γενικά οτιδήποτε προτιμώ να το παιζω παρά να το βλέπω.. είμαι και λίγο μοναχικός λύκος με χονρο λεμό που λέι ένας φίλος μου.. προτίμησα το τένις την ελληνορωμαική τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων στα νιάτα μου και ακόμα και στο ποδόσφαιρο τη μονάχική θέση του τερματοφύλακα..:):)
Την καλησπέρα μου κι απο εδώ:):)

σορολόπ είπε...

koulpa

..εγώ είχα μια παρέα στο Euro 2004 που με κόλλησε να βλέπω τα παιχνίδια της Εθνικής.. στη συνέχεια ήρθε και ο θρίαμβος.. ε και τώρα μου'χει μείνει συνήθεια... να φανταστείτε ότι την επόμενη του αγώνα με τη Σουηδία διάβαζα και τις αναλύσεις του αγώνα στο Internet :))

Ανώνυμος είπε...

Ποδόσφαιρο...μπλιαχ.... Ποτέ μου δε μ' άρεσε...

Φαντάσου όμως, τον αγώνα αυτό ακόμα κι εγώ τον είδα! Λολ!

Φιλάκια σορολόπ μου :-)

σορολόπ είπε...

Alexi

χαχααχ.. βρε τρελλαμένο!

..φαντάζομαι ότι θα δούμε και τον αποψινό, ε; ε;

φιλιά κι από μένα :)

Ανώνυμος είπε...

Καλέ ποιον αποψινό;;; Έξω ήμουν.... Τι διαφορά έχει αν δω τον αγώνα και τι αν μάθω το σκορ; Γλιτώνω και άγχος...(που λέει ο λόγος....χαχαχα!!!)

Κι άλλα φιλιά!

σορολόπ είπε...

Alexis

..αυτό για το άγχος μην σου ξαναπεράσει από μυαλό :P σήμερα το πρωϊ χώνεψα την πίτσα που έφαγα στη διάρκεια του αγώνα............ όσο για την ήττα δεν την έχω χωνέψει ακόμα :(